Krzno Stevanovic

Neopisiva i predivna je ta emocija koju žena ima kad bira prvu bundu. Zato što kupovina bunde nije kao svaka druga kupovina, to je dugoročna investicija u dobar osećaj koji će Vas pratiti svake godine od jeseni do kraja zime.

Osnovni uslov za to je KVALITET.

Samo kvalitetna bunda će trajati godinama i zadržati svoju lepotu, uz minimalnu, ali pravilnu negu. Krzno je dragocenost, koja se poput dijamanta ostavlja u nasleđe.

GDE KUPITI BUNDU?

Samo kupovina u specijalizovanoj krznarskoj radnji je SIGURNA KUPOVINA.

Zato što pravi krznari znaju sve o krznu, mogu garantovati za kvalitet, a Vi ste bezbrižni godinama nakon kupovine.

Brigu o Vašoj bundi preuzima krznar, obezbeđujući usluge čišćenja, održavanja, pa čak i redizajniranja bunde.

KAKO ODABRATI “ONU PRAVU”, ZA VAS SAVRŠENU BUNDU?

Za prvu bundu je važno odabrati onu koju ćete nositi gotovo svakodnevno, jer sigurno ne želite da Vaša prva bunda stoji u ormaru i čeka samo „posebne prilike“.

Prilikom odabira bunde nameću se 3 pitanja?

  1. Koju vrstu krzna odabrati?
  2. Koju boju bunde odabrati?
  3. Koji model bunde je savršen za Vas?

Koju vrstu krzna odabrati?

Naša preporuka za kupovinu prve bunde je bunda od nerca.

  • Nerc je simbol večnosti, njegova koža je izuzetno jaka, ako je bunda vrhunski izrađena ona je praktično neuništiva.
  • Nerc je prefinjeno krzno, neki modeli bundi od nerca su vrlo sofisticirani, pravi su izbor kad ne želite da „upadate u oči“ dok šetate ulicom.
  • S druge strane, ukoliko želite upečatljivu bundu, nerc se sjajno kombinuje sa drugim vrstama krzna (činčilom, lisicom, cobelom, rakunom), čime se stvaraju izuzetne kreacije.

Koju boju bunde odabrati?

  • Sagledajte koje boje preovlađuju u Vašem garderoberu.
  • Probajte bar tri bunde u različitim bojama, kako biste utvrdili koja boja najbolje pristaje Vašem licu.
  • Fokusirajte se na jednobojne bunde, jer ćete ih lakše kombinovati sa ostalom garderobom.

Koji model bunde je savršen za Vas?

Najvažnije je da odaberete model koji će savršeno pristajati Vašoj građi.

Nije istina da ćete u svakoj bundi izgledati „krupnije“, ako to mislite, znači da još niste naišli na pravu bundu za Vas.

Kod bundi od nerca postoje dve osnovne tehnike izrade: horizontalna i vertikalna. Naš dizajner često voli da kombinuje te dve tehike na jednoj bundi. Same tehnike i njihov pravilan način kombinovanja je važan kad želite da vizuelno na Vašem telu nešto istaknete, a nešto sakrijete.

Primer 1: Želite da sakrijete šire bokove? Birajte modele sa vertikalnim radom (slika broj 3.), jer bunda koje je izrađena horizontalnom tehnikom u predelu bokova će ih samo naglasiti (slika broj 1.).

Primer 2: Želite da sakrijete jače ruke? Birajte bunde sa rukavima koji su izrađeni vertikalnom tehnikom.

Primer 3: Sitne ste građe i imate utisak da će Vas bunda “progutati”? Izbegavajte bunde sa previše raskošnim kragnama, probajte bunde sa ruskom kragnom, ili bez kragne.

Primer 4: Želite istaći struk? Birajte strukirane modele, ili modele sa kaišem.

Naš savet je da probate što više različitih modela, tako ćete sa sigurnošću utvrditi koji model Vam najbolje stoji.

U svakom trenutku u našem prodajnom salonu postoji oko 50 potpuno različitih dizajniranih bundi, nemamo serijsku proizvodnju, od svake bunde imamo po jedan komad, ali svaku bundu možemo prilagoditi Vašim merama ili izraditi bundu kakvu želite 100% prema Vašoj želji i meri.

Dobro došli ste u naš prodajni salon, smešten u beogradskom hotelu Hyatt Regency, gde će Vas dočekati naša savetnica za odabir savršene bunde, Ivana Stevanović ( 7 godina iskustva u radu direktno sa klijentima), koja će svojim profesionalnim pristupom učiniti da odabir Vaše prve bunde bude predivno iskustvo. Saslušaće šta je Vama važno kod bunde, u skladu sa tim daće Vam predloge koje modele da probate i odgovoriti Vam na sva pitanja u vezi krzna.

Ovo je naš prvi blog 🙂 Vaše mišljenje nam je važno. Da li Vam je koristan ovaj vodič? Ukoliko jeste, podelite ga sa prijateljicom koja je u potrazi za prvom bundom.

4 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *