Krzno Stevanovic

Kupovina bunde je investicija u dobar osećaj koji će Vas pratiti svake godine od jeseni do kraja zime. Da bi Vaša bunda trajala večno i da biste se u njoj uvek osećali opušteno važno je da imate sigurnost stručne krznare od poverenja koja će brinuti o Vašoj bundi godinama nakon kupovine.

IZRADA BUNDE PO VAŠOJ ŽELJI I MERI

Vašu zamisao o savršenoj bundi pretvaramo u realnost.

Niste sigurni kakva bunda je idealna za Vas? U našem prodajnom salonu u svakom momentu postoji oko 50 potpuno različitih bundi. Najbolje je da probate nekoliko gotovih modela. Na taj način ćete sa sigurnošću utvrditi koja boja, vrsta krzna, dužina i model Vam najbolje pristaju. Imate mogućnost da sami kreirate svoju bundu birajući sve do najsitnijeg detalja. 

Takođe, besplatnu konsultaciju sa našim dizajnerom i majstorom krznarskog zanata koji je u svojoj karijeri dizajnirao i izradio preko 1.000 bundi možete zakazati na broj: +381 62 851 81 82.

PSX_20210927_172423

PERSONALIZOVANJE

Vaša bunda će biti jedinstvena, baš kao i Vi.

 Na unutrašnjoj strani bunde, na postavi, ćemo izvesti Vaše inicijale, ime, simbol ili poruku, kao Vaš lični pečat.

ODRŽAVANJE I PRAVILNO ČUVANJE BUNDE

Održavanje bunde podrazumeva na prvom mestu kontrolu bunde od strane naših iskusnih majstora krznarskog zanata, prilikom čega se utvrđuje da li je vreme za čišćenje, da li je potrebna neka sitna popravka. Kontrolu je najbolje obaviti na kraju zimske sezone, kako bi bunda bila na vreme spremna za narednu godinu.

Od naših specijalista za krzno dobićete savete za pravilno čuvanje bunde, platnenu navlaku i adekvatan ofinger.

ČIŠĆENJE BUNDE

Samo za naše klijente obezbeđujemo uslugu čišćenja krzna. 

Prvo čišćenje je besplatno.

REDIZAJNIRANJE BUNDE

Ukoliko nakon određenog vremena poželite da nešto promenite na svojoj bundi-moguće je. 

Na fotografiji je prikazana kratka bunda koju je dama nosila godinu dana i nakon toga poželela da ta bunda bude duža, do kolena. Bundu smo produžili za tri “reda”, čime je ona praktično dobila “novu” bundu.

Poželite li kapuljaču umesto kragne-napravićemo je. Poželite li raskošnu kragnu umesto svedene, ponudićemo Vam sve opcije…

Ukoliko nemate jasnu ideju šta biste tačno promenili, zakažite besplatnu konsultaciju sa našim dizajnerom.